Pinsamt!!

Haha! Idag i bamba skulle Moa prata med Kari (bildlärare) och så följde jag med henne. Medans moa pratade ramlade en stol på mitt finger så min gaffel åkte ur tallriken och landade brevid kari. När jag sedan skulle ta upp gaffeln råkade jag ta Karis kniv!!!! Så jag gick och slängde Karis kniv och gick. Asså jag kunde ju inte lägga tillbaka den och ba "kari jag råkade ta din kniv och nu har den legat i mina rester, vill du ha tillbaka den och fortsätta äta??" HÅHÅHÅ! va pinsamt det vaaar!!!

Vad är snyggast?

Det till höger eller vänster?

dagens fråga!

ska man skaffa lådbild eller moppe? kan inte bestämma mej!!
Fett cool ändå!

easter bitch!

Använde en begagnad rubrik från 1800-talet! ^^
Då har vi gått ut med bloggen till några apekatter!
Men nu ni börjar läsa kommer ni vara fast i våran spookeey värld! Näpp inte spookey men glamouuu!!
Idag är det fredag MMMHMMMAHHAMAMMAMAHH!!!

It´s Party all day! Förutom att peder gav oss oförbrett läxförhör och att vi ska springa slingan två varv på tid men jajajajajaja! Om man gör sitt bästa vinner man!!! (funkar för moosen iallafall)

Bye alla solblekta örunmuffar!!
Nu ska jag visa min och kajsas pojvänner ;)

Kajsaaas!
En dynggo kille la till mig på FB idag, känner han inte riktigt men tror jag sett honom någonstans... skit snygg i alla fall, går verkligen i gång på tuppkammen. vågar man adda? vill ju inte att han ska se mina fula bilder. Funderar på att fråga om blinddate ist?? LOVE U ALL
Miin!!! <3

Tackooheeej!

Comments are the best!


Vi älskar er läsare och bollen, du e jävligt snygg! Såklart att vi fortsätter uppdatera! vad har man annars en blogg för? :)

BILDEN UNDER..

Asså texten ville inte riktig fattar inte det här med bilder riktigt.. Jaja Killen på bilden under vill altså adda mig på FB och jag tycker han är skiiiit snygg, asså verkligen dyyynggo men det jag är rädd för är att han inte ska tycka att jag är lika snygg så funderar på att fråga om en blinddate ist?? vill verkligen att det ska bli något han verkar Så kul kanske. TIPS PÅ HUR JAG SKA FÅ KILLEN! LOVE U ALL!

VÅGAR JAG ADDA??


fezzzt!

HEJ ALLA!
Nu är det så att i morgon är det fredag och det innebär party för alla, alla måste festa, hemma, ute, inne, borta, vilse, I dont care, just partyyyyy!
sen måste jag ge lite kredddd till min feta goa apekatt som langat dem mest episka bild någonsin som header!!! LOVE IT, LOVE U!

Sitter har i väntan o spelar lite DAOOTA!

Heeey alla glada barn! Bloggen drar igång snart snart! ;) Sitter just nu i väntan om att Kajsa (även kallad pomfritten) ska bli klar med sin historiainlämning! såå när hon e klar blir de lite skype-time med gosii!! OBS! efter som att ni inte har fått så mycket bilder att titta på i bloggen så ska ni nu få en bildbomb!! (både random och fina bilder!)

Snart Snart Snart!

Har försökt att hålla den extremt bästaste bloggen hemlig idag! Det är näst intill omöjligt, när man har nyfikna apekatter runt om i världen! Men snart ska världen få veta om deras livs hemsida, blogg och insperationskälla! SÅ HÅLL UT!!!!! (vi har redan fått ett antal läsare hur kan det komma sej???)
/Muffinsen
LÄNGTAR INTE TILL VINTEEERN BTW!!!! (fast ändå lite) harr juu birttthhdayyy då!

Holaaa el mundo de daaamp!!!

Spanska nu! vi har tio glosor till nästa vecka!!!!! OMG!!!
haha nämen ja fattar att ni har det jobbigt på gymnasiet! Här e de grrymmmt fett! har bara ett matteprov och tre läxor idag!!! HOHO!!!
/Tooovs

sveriges mest lästa blogg!!!

vill bara meddela om att vi har 7 miljoner läsare!! helt otrolig, det betyder att alla ihela sverige läser fest hos apekatten!!! jag vet inte vad jag ska säga, vi tycker att detta är det bästa tre timmarna i våra liv!! stolta apekatter här!! <3 <3 <3 <3 älskar er ni är de bästa läsarna i sverige ( fett att ha så många fans som skulle klippa av sitt hår för att få se oss live.... som sagt, jobigt att vara känd  :PPPppppPpPppPP (fortfarande, vad betyda?)      POPULARITETEN KAN BERÖ PÅ ATT VI UPPDATERAR VARJE HALVTIMME?? SLÅ DET KISSI, MISSI, DISSE ELLER VAD ALLA MONGON HETER XDXDX SKOJJA, ÄLSKAR ALLA!

tecken i kärlekens anda <3 <3 <3

ζó- dettta tecken betyder "alla som kommer dampa fett mycket till helgen och gå på minst nio partyn är bäst" så skicka detta till alla som förtjärnar den ( antagligen bara jag och apekatten, jobbigt med blogg är att man blir så sjukt populär!!! tjärnar feta cash dock) XDXDDXDX  dance till u drop people!!

VillebarasägaattpådetförrainläggetblevdetintemellanrummdärjagtänktemenlåtsasattdetärdetXDXDXDDXDXD

heheh vill bara kolla hur det ser ut i bloggen när man skriver såhär!!

VÄLKOMMNA!!

NU är det äntligen dags för lite högkvalitativ bloggläsning! här på apekatten bjuds det på både det ena och det andra och kanske det fjärde.. MEN FRAMFÖR ALLA REN OCH SKÄR DAMP, HÄR GÅR VI LOSS NÄR VÄRLDEN HAR FÅTT NOG AV OSS. Alla är välkomna bara ni kan läsa och skratta, alltid är det fest!!! man måste vara partyyy kung för att få följa den här bloggen. Man måste flyta med stil och hålla huvudet högt inga nolifers/wannabees/hamstrar (dvärg och öken är ett undantag) är välkomna. Jag och apekatten nr 2 är bäst och ingen kommer någonsin bli lika bra som vi, faktum kvarstår. (Önskar jag visste hur man till såna roliga gubbar som gör miner i bloggen, så jävla roliga!!)
Vi kan ju dryga ut inlägget med en vecko redovisning===tada!!
ONsdag- träffa apekatten, sova, äta, spela WoW.
TOrsdag- hänga med apekatten, inta föda, vila, gamea WoW.
FRedag- mötas upp med apekatten, bespisa, slagga, lira WoW.
(kommer inte på så mycket mer så jag bestämmer att veckan tar slut där)
hej då alla glad (ledsna får inte ta åt sig av hejdået) love u all XOXO din föralltid bloggande Apekatt!! XDXDXDXDXD :PPPPppppPPpPPpp (vad betyder egentligen PpppP grejen?? svar får en länk; sveriges största blogg snart! (XDXD))

Gonatt alla gurkor!

nu ska jag sova! faaaeeenn va gött asså! ses imon alla goa apekatter!
/Tovee!

Question/Answer

Jag vet! Asfeet

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0